KERSTSHOPPEN

Traditiegetrouw gaan we rond de Kerstperiode met de PV kerstshoppen in een stad waar ze grossieren in Kerstmarkten en waar de Bradwurst, Brezel en Glühwein door de hele stad te vinden is. 

Düsseldorf
heeft een van de grootste Kerstmarkten van Duitsland en die trekt jaarlijks dan ook vele bezoekers. De Kerstmarkt strekt zich uit over twee straten en vier pleinen, die in thema’s zijn verdeeld en vol staan met in kerststijl versierde hutten.

Ga jij8-9 december mee met de PV-treinreis naar Düsseldorf? HELAAS IS DE REIS VOLGEBOEKT! 

 

Programma: 

  • We vertrekken gezamenlijk op vrijdagochtend 8 december om 8.53u vanaf Utrecht Centraal waarna we een kleine 2,5 uur later al aankomen in Düsseldorf.
  • We verblijven 1 nacht in het Ibis Düsseldorf Hauptbahnhof hotel. De beroemde Königsallee en de Altstadt van Düsseldorf liggen op ongeveer 15 minuten lopen vanaf het hotel.
  • Na een overnachting en ontbijt in het hotel hebben we nog een volle dag in Düsseldorf.
  • Zaterdagavond 9 december pakken we om 19.38u de trein terug richting Utrecht Centraal waar we om 21.29 aankomen. Er is dan nog ruim voldoende tijd om op de thuisbestemming aan te komen.

Kosten:

  • Op basis van een 2-persoonskamer bedragen €80 voor PV leden en €100 voor niet PV leden.
  • Wil je een 1 persoonskamer dan geldt er een toeslag van 20 euro* en alleen mogelijk op basis van beschikbaarheid.

 

 

Locatie:

Voorwaarden:

  • Wanneer je je inschrijft voor deze leuke reis is je inschrijving wel gelijk definitief. De treintickets zijn vooraf ingekocht en zijn niet meer te annuleren. Mocht je naderhand toch willen annuleren zorg dan dat je zelf een reis- en annuleringsverzekering afsluit, de annuleringskosten moeten wij doorberekenen (of zorg voor een collega die jouw plek in wil nemen ). 
  • Voor nu geldt VOL=VOL: er zijn tien 2-persoonskamers gereserveerd, als de animo groter blijkt te zijn dan 20 personen gaan we kijken of we bij kunnen boeken maar voor nu geldt ‘first come first serve’.
    *1-persoonskamers zijn zeer beperkt beschikbaar, PV leden hebben hierbij voorrang.

 

Helaas is de reis vol en is aanmelden niet meer mogeljk!