De Personeelsvereniging organiseert: Dé online escape room experience

Ben jij die ‘diehard escaper’ op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil jij samen met andere collega’s een toffe tijd hebben? Speel Maria’s Eeuwige Villa samen online op afstand. Laat je meeslepen in de wereld van Mia; in een avontuur ‘der vroege tijden’. Word onderdeel van het verhaal en puzzel je een weg door Villa Marialust. Zijn jullie die het eeuwenoude mysterie van deze mystieke villa weten op te lossen?

Wanneer?
Op donderdag 11 maart 2021 om 15.00 uur wordt dit spel gespeeld en duurt ongeveer 1,5 uur. Er wordt gespeeld in teams met een groepsgrootte van maximaal 6 spelers. Stel je eigen team op en speel mee. Elke speler ontvangt per post een verrassingsdoos. Voor de spelbeleving is een team van 5 personen optimaal. Dus probeer ernaar te streven om op of rond dat aantal uit te komen. Kun je geen team vinden? Niet getreurd! Wij zetten je dan in een geschikt team.

Wat heb je nodig?
PC/laptop, stabiele internetverbinding, pen en papier, je telefoon en Teams om samen te werken.

Wat zijn de kosten om te spelen?
PV-leden betalen helemaal niets als je op 12 februari 2021 geregistreerd staat als lid.  Niet pv-leden betalen wel een bedrag van 16,50 euro p.p.

Met je aanmelding ga je akkoord dat wij je gegevens doorsturen naar het communicatiebureau dat dit speel aanbiedt. Zij sturen jou een spelpakket waarin spelonderdelen zitten die je nodig hebt om het mysterie op te lossen. Uiteraard vragen wij het bureau om een verklaring dat alleen jouw gegevens worden gebruikt voor het versturen van het pakketje.

Klik hier voor het aanmeldformulier