Beste collega’s,

Goed nieuws, over een paar weken gaat de Tour de France weer van start. Dit keer vanuit Bretagne en gelukkig zoals het hoort in de normale periode.

Van zaterdag 26 juni tot en met zondag 18 juli worden we weer ondergedompeld in een combi van ‘ontdek je plekje’ in la Douce France en de hectiek van demarrages, valpartijen, klimgeiten, massasprints, waaiers, wandeletappes en klassementen tussen Bretagne en Parijs.
Ook dit jaar hebben we een Tour de Delfland pool kunnen maken, waaraan Delflanders en hun familie of vrienden kunnen deelnemen.

De Tour de Delfland vind je op de website: https://www.pvdelfland.nl/tour2021.

Omdat de automatische inschrijving niet werkt, graag je je inschrijving altijd zelf via email versturen naar de organisatie met daarin je inschrijvingsgegevens en de NUMMERS van de renners die je wilt opstellen (dit kan ook een screenshot zijn van de ingevulde pagina). Lees daarvoor ook goed de aanwijzingen op de site. Als je ook mee wil strijden voor de teamprijs, geef dan ook de teamnaam door (minimaal 3 verschillende deelnemers).

Ook zijn de spelreglementen van de Tourpool op de site vermeld. Gedurende de Tour worden op deze site elke dag de nieuwe uitslagen en klassementen gepubliceerd. Er zijn prijzen voor de dagwinnaars, de winnaars van het sprint- en bergklassement en de top van het eindklassement. Natuurlijk zijn we ook benieuwd wie dit jaar de rode lantaarn gaat winnen.

Er kunnen maximaal 4 inschrijvingen per medewerker worden verwerkt onder een eigen emailadres, zodat een vriend, partner, zoon, dochter of andere relatie ook mee kan spelen. Eventuele prijzen die door familieleden of andere relaties worden gewonnen, worden overigens uitgereikt aan de Delflander aan wie ze gerelateerd zijn.   

Zoals het er nu uitziet kunnen we na de zomer weer een traditionele prijsuitreiking organiseren. Dan zullen we ook aandacht besteden aan de winnaars van vorig jaar, aangezien de uitreiking destijds vanwege Corona niet door kon gaan. Deze prijsuitreiking en de loting van de dagprijzen vindt plaats op een nader te bepalen datum en locatie.

De inleg bedraagt 4 euro per inschrijving.
PV-leden betalen voor de eerste inschrijving € 2,-

Maak je inschrijfgeld over op IBAN: NL 21 INGB 0003 5012 45 ten name van de Personeelsvereniging Delfland onder vermelding van Tour2021.
Contante betaling is dit jaar niet mogelijk.

Inschrijven kan tot uiterlijk zaterdag 26 juni 12.00 uur.

Heb je nog vragen, of ondervind je problemen bij het invullen van de tourpool, mail ons dan vóór sluitingstijd of neem contact op met ons via:

E-mail:    tourdedelfland@gelling.eu of ggelling@hhdelfland.nl
Telefoon: 06-4661 69 81 (Gerjon Gelling)

Namens De Personeelsvereniging,
Succes met voorspellen en veel tourplezier!