Sneeuwliefhebbers

Ein herzliches “Gruss Gott” aus Tirol

Het hotel Jacobwirt ligt in het centrum van Westendorf op loopafstand van de piste.
De Alpenrosenbahn brengt je direct naar SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental. Daarnaast is er een 8-persoons-gondelbaan die een verbinding maakt met het skigebied Kitzbühel – Kirchberg. Sinds de aansluiting met Kitzbühel – Kirchberg zijn er prachtige pistes bij gekomen.

De kamers van Hotel Jacobwirt zijn ingericht met natuurlijke materialen en Tirools vakmanschap. Alle kamers hebben een eigen badkamer en zijn bereikbaar met de lift. Na een drukke dag kun je genieten van een binnenzwembad, een sauna en een infraroodcabine.
Het restaurant is ingericht in een traditionele alpine stijl en serveert regionale en internationale specialiteiten en heerlijke Oostenrijkse wijnen. Een uitgebreid ontbijtbuffet en een 5-gangendiner is bij de prijs inbegrepen.

Het programma
We vertrekken op zaterdag 5 of zondag 6 februari 2022 (nog afhankelijk van het vervoer). Vrijdag 11 februari 2022 is de laatste dag in Westendorf.

Prijzen
5 Nachten hotel op basis van halfpension, incl. vervoer 490* p.p. voor PV-leden en voor introducees € 535 p.p. Deze prijzen zijn vooralsnog het maximum en kunnen nog minderen als het vervoersplaatje compleet is.

Omdat we graag willen weten of hiervoor voldoende animo is, graag z.s.m. inschrijven. Klik hier voor het inschrijfformulier.

Meld je aan zodat wij een juiste inschatting kunnen maken of er voldoende belangstelling is.
We rekenen op minimaal 26 deelnemers en kunnen maximaal 32 deelnemers hebben, en ……. VOL = VOL

* Op basis van een tweepersoonskamer. Voor een eenpersoonskamer geldt een toeslag van € 65.00