Sneeuwliefhebbers,

Ein herzliches “Gruss Gott” aus Tirol

De aanmeldingen voor de wintersport liepen storm, want we zitten nu al vol!! Als je je nu nog inschrijft wordt je op de wachtlijst geplaatst. 

Het programma
We vertrekken ‘s-avonds op zaterdag 27 jan. 2024 vanuit Vlaardingen en komen op zondagochtend in Westendorf aan, waar we worden ontvangen met ontbijt. We vertrekken in de avond van vrijdag 2 februari (na het diner) en komen s ’ochtends 3 februari weer aan in Vlaardingen.

Kosten

  • PV-leden betalen € 455,00 p.p.
  • niet PV-leden € 515,00 p.p.

Voor een eenpersoonskamer geldt een toeslag van € 70,00 en is alleen te boeken voor PV-leden. 

Hotel & Omgeving

Hotel Briem ligt in het centrum van Westendorf op loopafstand van de piste. De Alpenrosenbahn brengt je direct naar SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental. Vanuit daar heb je bijna 300 kilometer piste tot je beschikking: 126 km blauw, 127 km rood en 35 km zwart. Van een lekker dagje skiën op de berg in Westendorf tot mooie dagtochten maken naar de aangesloten dorpen Brixen im Thale, Hopfgarten, Itter, Söll, Scheffau, Ellmau en Going, er is voor ieder wat wils!

Maar ook voor de niet-skiërs (wandelaars) is er in de omgeving van Westendorf genoeg te doen. Er zijn diverse routes uitgestippeld in het dal, langs de rivier, maar ook de berg op en af (met de lift omhoog).

Kamers
In hotel Briem hebben wij de beschikking over 2 eenpersoonskamers, 12 tweepersoonskamers en 3 driepersoonskamers.
De kamers, bereikbaar per lift, beschikken over o.a. een eigen bad of douche met wc, een balkon, TV en een kluisje. Het hotel heeft ook een lobby, bar, restaurant en een spa (sauna’s en stoombad). 

Restaurant
Het restaurant van het hotel is ingericht in een traditionele Tiroolse stijl en serveert regionale en internationale gerechten. Een uitgebreid ontbijtbuffet en een 3-gangendiner is bij de prijs inbegrepen.


Voorwaarden

  • Wanneer je je inschrijft is je inschrijving direct definitief en ontvang je ook direct een betaalverzoek. Mocht je toch willen annuleren, zorg dan dat je zelf een annuleringsverzekering hebt afgesloten.
  • We rekenen op Full House. Dit betekent dat wij 34 plaatsen ter beschikking hebben en ……. VOL = VOL.
  • Vanwege de grote verwachte belangstelling worden de deelnemers op datum van inschrijving geselecteerd waarbij geldt dat per PV-lid 1 introducee is toegestaan.

De reis zit helaas al VOL! Aanmelden is niet meer mogelijk.