Het PV Bestuur stelt zich voor ...

Voorzitter (Mail)
Carlo Langelaan
Senior technisch adviseur

Toen de roep om bestuurders voor de PV in 2019 wel heel luid werd heb ik me gemeld om bestuurslid te worden, wat uiteindelijk uitmondde in het voorzitterschap. Ik ben bestuurslid geworden omdat ik het belangrijk vind dat er een “band” is tussen de collega’s. Ik heb gemerkt dat het kennen van collega’s je eigen inhoudelijke werk vergemakkelijkt. Je stapt sneller naar een collega toe die je al kent. Ook hoor je nieuwe dingen van je collega en waar ze mee bezig zijn en waar hun echte drive zit.

Binnen de PV zorg ik ervoor dat activiteiten georganiseerd kunnen worden, waardoor we als PV een verbindende factor binnen Delfland zijn.

“Alleen ga je sneller, samen kom je verder”

Secretaris (Mail)
Simone van Holst
Beleidsadviseur waterketen

Naast het hebben van leuk werk, is evenzo belangrijk dat je leuke collega’s hebt. Ik vind het daarom belangrijk dat ik mijn collega’s ook op persoonlijk vlak beter leer kennen. Daarom ben ik altijd wel actief geweest in het meedoen met activiteiten van de personeelsvereniging en sluit ik ook regelmatig aan bij de DoMiBo (donderdagmiddagborrel).

Toen Carlo afgelopen wintersport nog eens extra aangaf dat ze nog een nieuw bestuurslid voor de personeelsvereniging zochten heb ik hier ook ja op gezegd. Ik ben met veel energie aan de slag gegaan als secretaris en hoop dat ik op deze manier kan bijdragen aan het creëren van een goede band tussen collega’s.

Gezelligheid kent geen tijd”

Penningmeester (Mail
Rianne Trompetter
Ecoloog

Ik werk sinds 2021 als ecoloog voor de afdeling MWA. Naast dat het werk bij Delfland erg leuk is, heb ik ook gemerkt dat Delfland houdt van gezelligheid. Neem daarbij het feit dat ik het erg leuk vind om iets te organiseren. Dan kom je al gauw uit bij de PV. Na een paar gesprekken met Simone en Fleur was de keuze gauw gemaakt toen er nieuwe bestuursleden werden gezocht..

Dus vanaf november 2023 zorg ik voor het financiële gedeelte van de PV.

Ik heb het nog nooit gedaan.. maar ik denk dat ik het wel kan

Bestuurslid en Webmaster
Fleur Holtrop
Beleidsadviseur Waterkwaliteit

Ik ben bestuurslid sinds 2019 en groot voorstander van actieve uitjes, buiten activiteiten, borrels en pubquizzen. Ik wordt omschreven als enthousiaste bruisbal die de nodige energie levert om nieuwe ideeën van de grond te krijgen. Ik ben een creatieve aanpakker en loyale teamspeelster!

“Onderschat nooit de kracht van gezelligheid!”, aldus Fleur.

Bestuurslid 
Noeska de Nobel
Programmasecretaris ontwikkelprogramma’s

Bestuurslid sinds 2022
Sinds 1,5 jaar werk ik bij Delfland als programmasecretaris bij de programma’s Klimaatadaptatie en Omgevingswet. Net als veel andere collega’s ben ik in coronatijd begonnen bij Delfland waardoor het leren kennen van mensen buiten mijn programma’s een uitdaging was. Nu we ‘alles’ weer mogen kan mijn sociale ik weer los. Ik heb ontzettend veel zin om nog veel meer collega’s te leren kennen en ook een bijdrage te kunnen leveren aan het ‘fun’ aspect bij Delfland namelijk de PV.

Ik heb ruime ervaring met het organiseren van events en de energie die mij dit geeft zet ik graag in voor de PV.

Bestuurslid
Rick van Konijnenburg
Toezichthouder/directievoerder Projectenbureau

Mijn naam is Rick van Konijnenburg, woonachtig in Delft en sinds 2023 lid van het bestuur van de Personeelsvereniging. Ik ben 33 jaar oud, getrouwd met Naomi en vader van Lyn (3). Sinds juli 2020 ben ik werkzaam bij het projectenbureau in het team Watersysteem als toezichthouder/ directievoerder. Naast mijn werk ben ik fanatiek visser en vind ik het erg leuk om allerlei verschillende recepten op de barbecue uit te proberen.

Bestuurslid
Richard Looije
Coördinator Toezicht en Handhaving 

Sinds 2017 werk ik bij Delfland. Destijds ben ik zelf direct lid geworden van de PV.

Sindsdien heb ik regelmatig deelgenomen aan verschillende activiteiten. Het gevarieerde programma van activiteiten en het enthousiasme waarmee deze georganiseerd worden, werken aanstekelijk. Ik vind het zelf ook leuk om uitjes en activiteiten te organiseren met gezin en vrienden. Toen er in 2024 een vacature vrijkwam voor bestuurslid bij de PV heb ik mij daarom aangemeld. Ik ben sociaal ingesteld en vind het leuk om met collega’s samen te werken maar ook om elkaar beter te leren kennen en plezier te hebben tijdens leuke activiteiten naast het werk.