Het PV Bestuur stelt zich voor ...

Voorzitter (Mail)
Carlo Langelaan
Senior technisch adviseur

Toen de roep om bestuurders voor de PV in 2019 wel heel luid werd heb ik me gemeld om bestuurslid te worden, wat uiteindelijk uitmondde in het voorzitterschap. Ik ben bestuurslid geworden omdat ik het belangrijk vind dat er een “band” is tussen de collega’s. Ik heb gemerkt dat het kennen van collega’s je eigen inhoudelijke werk vergemakkelijkt. Je stapt sneller naar een collega toe die je al kent. Ook hoor je nieuwe dingen van je collega en waar ze mee bezig zijn en waar hun echte drive zit.

Binnen de PV zorg ik ervoor dat activiteiten georganiseerd kunnen worden, waardoor we als PV een verbindende factor binnen Delfland zijn.

“Alleen ga je sneller, samen kom je verder”

Secretaris (Mail)
Simone van Holst
Beleidsadviseur waterketen

 

Naast het hebben van leuk werk, is evenzo belangrijk dat je leuke collega’s hebt. Ik vind het daarom belangrijk dat ik mijn collega’s ook op persoonlijk vlak beter leer kennen. Daarom ben ik altijd wel actief geweest in het meedoen met activiteiten van de personeelsvereniging en sluit ik ook regelmatig aan bij de DoMiBo (donderdagmiddagborrel).

Toen Carlo afgelopen wintersport nog eens extra aangaf dat ze nog een nieuw bestuurslid voor de personeelsvereniging zochten heb ik hier ook ja op gezegd. Ik ben met veel energie aan de slag gegaan als secretaris en hoop dat ik op deze manier kan bijdragen aan het creëren van een goede band tussen collega’s.

Gezelligheid kent geen tijd”

Penningmeester (Mail
Jennifer Ruimwijk
Sr Adviseur Financiën, Inkoop en Contractbeheer

Ik ben bestuurslid sinds mei 2019 en vanuit mijn rol als penningmeester bij ben ik verantwoordelijk voor het financiële beheer van de PV.
Daarnaast vind ik het leuk om bij te dragen aan het bedenken en organiseren van leuke PV-activiteiten.
Ik houd van afwisseling en ik raak geïnspireerd als ik nieuwe uitdagingen kan aangaan, nieuwe ervaringen opdoe, nieuwe mensen leer kennen en daardoor als persoon groei.

Een van mijn favoriete quotes is: “Vernieuw jezelf elke dag en leer elke dag weer en leer wat je gisteren nog niet wist”.

Webmaster
Fleur Holtrop
Beleidsadviseur Waterkwaliteit

Bestuurslid sinds 2019.

Groot voorstander van actieve uitjes, buiten activiteiten, borrels en pubquizzen.
Enthousiaste bruisbal. Levert nodige energie om nieuwe ideeën van de grond te krijgen. Creatieve aanpakker en loyale teamspeelster!

“Onderschat nooit de kracht van gezelligheid!”, aldus Fleur.

Bestuurslid
Rien van Driel
Beleidsadviseur Toezicht en Handhaving

Ik werk als beleidsadviseur bij de afdeling THH. Ik ben sociaal ingesteld en vind het leuk om voor collega’s iets te organiseren met als doel plezier en verbinden. Je leert met deze uitjes de collega’s kennen en krijg daarmee inzicht in elkaars werk. Daarom ben ik lid van het bestuur van de personeelsvereniging geworden. Ik richt mij op de verre reisjes zoals de jaarlijkse wintersportreis.
Als bestuurslid kan ik, indien nodig, ook de penningmeester vervangen.

Bestuurslid 
Noeska de Nobel Programmasecretaris ontwikkelprogramma’s

Bestuurslid sinds 2022
Sinds 1,5 jaar werk ik bij Delfland als programmasecretaris bij de programma’s Klimaatadaptatie en Omgevingswet. Net als veel andere collega’s ben ik in coronatijd begonnen bij Delfland waardoor het leren kennen van mensen buiten mijn programma’s een uitdaging was. Nu we ‘alles’ weer mogen kan mijn sociale ik weer los. Ik heb ontzettend veel zin om nog veel meer collega’s te leren kennen en ook een bijdrage te kunnen leveren aan het ‘fun’ aspect bij Delfland namelijk de PV.

Ik heb ruime ervaring met het organiseren van events en de energie die mij dit geeft zet ik graag in voor de PV.